Luin Paul R. Scheelen kirjan PhotoReading (PS-Kustannus, 2006).

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

PhotoReading-kirjan avulla voit muuttaa elämäsi. PhotoReading-kirja esittelee PhotoReading-tekniikan sekä valmentaa käyttämään ja soveltamaan sitä. Tekniikka perustuu täysin ei-tietoisen mielen ja tietoisen mielen yhteistyöhön. PhotoReading-tekniikkaan kuuluu kaiken kaikkiaan viisi askelta, joista valokuvalukeminen on yksi.

 

PhotoReading-tekniikan avulla voit käsitellä mistä tahansa tekstistä noin 25 000 sanaa minuutissa. PhotoReading ei missään nimessä ole perinteistä pikalukemista vaan uutta asennoitumista oppimiseen ja nopeampaa oppimista. 

 

Kirjassa on tekniikan historian, opetuksen ja sovellusten lisäksi paljon tekniikan hallitsijoiden kokemuksia – menestystarinoita, sanoisin.

 

Kirjaa suosittelisin kaikille, jotka kamppailevat ajan puutteen kanssa, mutta erityisesti opiskelijoille. En ole itse kokeillut PhotoReading-tekniikkaa, mutta kirja on todella mielenkiintoista, joskin hieman yliampuvan oloista luettavaa. Kuitenkin skeptikko sisälläni pitää pientä epäuskon liekkiä yllä. Tätä pitää ehdottomasti päästä kokeilemaan ennen uskomista!

 

Tiina